Zelf online producten ontwerpen

Over

Het bedrijf

Jantjekarton is een onderdeel van Dagservice Reprografie & Grafisch en is al heel lang bekend met displays en andere producten gemaakt van karton. Wat ons altijd al opviel is dat deze producten met een oplage van één oftewel oplages t/m 10 stuks niet of vrijwel niet worden aangeboden. De displayproducenten zijn niet ingericht op kleine oplages en als dan toch iemand een prijs wil weten voor een kartonnen product komt er zo'n hoge prijs uit, dat de interesse in dit product meteen weg is. Daarbij komen dan ook nog eens hoge ontwerpkosten, die de totaalprijs helemaal niet meer interessant maken.
Dagservice is al jaren bezig met het online opmaken van bedrukte producten, zoals bij onze webwinkel voor geboortekaartjes Dekaartjesmakers.nl. Deze techniek hebben we ook toegepast op karton, wat met elkaar te vergelijken is. Alleen de productie van karton is een heel ander verhaal. Dagservice heeft grote investeringen in machines gedaan en het belangrijkste, een workflow gebouwd die het mogelijk maakt kartonproducten te maken in een zeer hoge kwaliteit en in een kleine oplage met de nadruk op: oplage één.

De producten

In de zakelijke markt zijn onze producten aan de ene kant veel voorkomend, maar aan de andere kant bijna niet te koop. Een zakelijke display is voor de grote retailers een standaard product. Ze bestellen deze met grote aantallen, daardoor zijn deze goed te produceren en ook betaalbaar.

Een kleine MKB’er kan zo’n display nergens bestellen of ze kosten een veelvoud van wat de prijs is bij grote aantallen. De markt voor kleine aantallen displays in karton, bestaat nog niet. De producenten hebben de productie hier niet op aangepast en de MKB’er weet niet bij wie en waar hij deze producten zou kunnen bestellen.

Jantjekarton zorgt nu dat dit voor iedereen betaalbaar wordt bij zeer kleine oplages en hoofdzakelijk voor: oplage één! Omdat Kartonstore ook de opmaak heeft gedigitaliseerd naar het web, is het resultaat dat de kosten voor een kartonnen product bij ons zeer laag zijn. Met de online designer kunt u uw product zelf naar wens ontwerpen. We hebben de mogelijkheden voor de online versie beperkt gehouden, zodat dit voor iedereen begrijpbaar / makkelijk is. Indien uw wensen meer zijn dan de online mogelijkheden u toelaten kom dan naar onze vestiging van Jantjekarton en onze designers zullen uw product aanpassen naar uw wensen. The sky is the limit!

Milieu

Al onze producten worden geproduceerd met FSC® en PEFC gecertificeerde materialen. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Kartonstore zal altijd verder gaan in de milieu technische mogelijkheden. Jantjekarton heeft duidelijk voor een milieu vriendelijk product gekozen.
Jantjekarton verpakt ook alle producten in milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.
Alle restkarton wordt door ons zelf verwerkt tot vulmateriaal. Dit vulmateriaal kunt u ook weer hergebruiken. Kartonstore zorgt voor een minimale belasting van ons milieu.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid