Zelf online producten ontwerpen

Info

BESTELLINGEN:
 • Ik woon in de buurt. Kan ik mijn product zelf komen halen?
  Jazeker, ophalen kan op afspraak via e-mail (info@jantjekarton.nl) of telefonisch (0184-630455).
 • Moet ik direct bestellen als ik mijn ontwerp heb aangemaakt?
  U hoeft pas te bestellen als uw ontwerp definitief klaar is. In de tussentijd kunt u zo vaak inloggen en aan uw ontwerp werken als u zelf wilt. Doormiddel van de ‘ga verder’ knop komt u telkens bij de volgende stap terecht. In de 2de stap kunt u uw aflever- en factuuradres bekijken en/of wijzigen. Ook kunt u hier een verzendmethode kiezen. In de 3de stap ziet u een overzicht van uw gegevens en uw bestelling. Op deze pagina kunt u ook een betaalwijze kiezen. Doormiddel van "bevestig je bestelling" wordt u doorgestuurd naar een externe betalingspagina. Als het om een gratis proefdruk gaat wordt u direct doorgestuurd naar de 4de / laatste pagina. Op de pagina is uw betalingsreferentie te zien.
 • Wanneer moet ik mijn ontwerp bestellen?
  U hoeft uw definitieve ontwerp pas te bestellen wanneer u dat het beste uitkomt.
 • Kan ik mijn ontwerpen nabestellen?
  Indien u meer exemplaren nodig heeft, moet u een nieuwe bestelling plaatsen. Reken dus liever van tevoren goed uit hoeveel exemplaren u nodig hebt.
 • Hoe kan ik mijn kaartjes betalen?
  Hier vindt u een overzicht van de beschikbare betaalmethoden.
ONTWERPTOOL
 • Wat heb ik nodig om te werken met het programma?
  Er zijn geen extra apps of programma's nodig om te werken met de ontwerptool
 • Waarom moet ik me registreren?
  Registratie is nodig om uw persoonlijke ontwerpen voor u op te slaan, zodat u ze op ieder moment kunt openen en/of bestellen.
 • Welke bestanden kan ik gebruiken?
  Je kunt .jpg-, of png- bestanden (zonder transparantie!) gebruiken. Indien de foto / afbeelding van een te lage kwaliteit is, word dit aangegeven in de ontwerptool. Ook is het mogelijk om vanaf uw facebook of Instagram account de foto’s te gebruiken.
UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

dekaartjesmakers.nl levert uitsluitend kaarten en fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn.
Daarom is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren. Lees meer over ons cookiebeleid